Salgsbetingelser

1. Generelt

Når man som kunde har afgivet sin ordre på www.bilmatter.dk går vi ud fra at du er indforstået med vores salgsbetingelser. Disse betingelser kan læses på hjemmesiden www.bilmatter.dk og enhver har adgang til dem. Hvis sælger under kommunikationen undlader at nævne disse betingelser ændrer det ikke på gyldigheden heraf.

Køber har ret til en ærlig og rimelig handel baseret på disse salgsbetingelser og retslige rammer.

2. Tilbud og ordrer

Alle tilbud sendt pr e-mail, brev eller fax er uforpligtende. www.bilmatter.dk vil prøve at overholde leveringstider. Efter mere end 10 arbejdsdage har køberen muligheder for at opsige aftalen. Ved periodevis prisfald ændres prisen på evt. tidligere ordrer ikke.

3. Risiko efter levering

Ansvaret for købte varer går efter levering fra www.bilmatter.dk over til køberen i overensstemmelse med gældende leveringsbetingelser, det sidste i overensstemmelse med ’incoterms’ som er publiceret af den internationale” Kamer van Koophandel” samt betingelser for overdragelse af ejendomsret.

4. Udeblevet- og betaling

Faktura bliver sendt pr e-mail. Det fakturerede beløb skal betales indenfor 14 (fjorten) dage efter fakturadatoen, eller datoen angivet på fakturaen. Hvis køber vælger COD, gælder den sendte fakturas som betalingsbevis. Hvis køber ikke betaler inden for den aftalte tid, frafalder aftalen og www.bilmatter.dk beholder retten til at fratrække eventuelle rabatter. Når man vælger COD har www.bilmatter.dk ret til at sende sagen til inkasso og at lægge 15% af salgsprisen med minimum 1.118,15 DKK oven i den oprindelige pris hvis nødvendig.

5. Ejendomstilbageholdelse

Ved levering af varer medfølger risikoen men ikke ejendomsretten over varer købt fra www.bilmatter.dk til køber. www.bilmatter.dk beholder ejendomsretten indtil køber har efterlevet alle sine pligter i forbindelse med den afgivne orde, inklusiv betaling af det skyldige beløb.

6. Lovvalg og værneting

Aftalen er underlagt hollandsk lov. For afgørelsen af tvister vil under emnet for tvisten kompetente domstol i District of Zwolle på spil er altid magt, med forbehold af udstedelse af en sælger køber sagsøge ved den kompetente domstol i hans bopæl. Hvis køberen er bosat uden for Nederlandene, bliver afgørelsen af tvister, der kun retten i Zwolle bemyndiges til at klage og / eller kassation. Under opholdssted for juridiske personer i ovenstående betyder det sted, hjemsted selskabet. Vi har registreret kontor på: Sisalstraat 15, 8281 JJ Genemuiden. Vi når til tvister: 0031- 38- 3854495.

7: Oversigt over rettigheder klient

Forbrugerne har ret til en fortrydelsesfrist på 14 dage efter levering af produktet. De kan returnere en vare inden for denne frist, mens kun portoen til returnering betales. Vi derefter bringer ingen forsendelse eller ekspeditionsgebyr. Vi kan være forhold på afkastet. De bestilte varer skal leveres senest 30 dage efter leveringen til forbrugeren, hvis dette ikke sker, kan kunden købe straks fortrydes. Dette gælder ikke for produkter, der tydeligt er angivet en anden leveringsadresse står for. Hvis kunden sender pakken tilbage inden fortrydelsesretten, er vi forpligtet til at tilbagebetale beløbet inden 30 dage. Ingen fortrydelsesfrist for pengene: Køb lavet specielt til ordre (brugerdefinerede bil måtter, ifølge en formular sendes).

© 2024 Dit-taeppe.dk