Græstæppe Ottawa- Holdbar

Græstæppe Ottawa- Holdbar

-
As low as 195,19 kr. 161,31 kr.
Details

Græstæppe Ottawa / Grøn

Eksklusivt:

Det kunstige græs Ottawa er et sandt gennembrud inden for kunstgræssegmentet. Det ligner det mest eksklusive kunstgræs, som det bruges på for eksempel fodboldbaner og hockeybaner. Kunstgræsset er produceret med 2 farver garn, så det ligner rigtigt græs. Kvaliteten er en blanding af polyester og polypropylen, hvilket gør den meget stærk.

Dræning:

Græsset har en latexbagside med drænhuller. Dette gør, at vandet let kan løbe ud. Fordi vi har designet et specielt produkt sammen med vores producent, kan vi tilbyde dig dette kunstgræs til en brøkdel af de priser, der er gældende på markedet! Det kunstige græs er ideelt til terrassen, altanen eller under swimmingpoolen. Dette græstæppe er også meget brugt som et rigtigt græstæppe i haven. Det kan næsten ikke skelnes fra rigtigt græs.

Generelle oplysninger:

For at finde ud af, hvilken slags produkt du køber nu, giver vi dig yderligere produktinformation her: luvhøjden på Ottawa kunstgræs er 15 mm og den samlede højde er 18 mm. Luvvægten af ​​dette græstæppe er 500 gr/m2 og den samlede vægt er 1350 gr/m2.

Specifikationer
Specifikationer
FarveGrøn
FAQ
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?
© 2024 Dit-taeppe.dk